Puslespil fra Ridley´s  med 1000 brikker til alle katteelskere . Puslespillet er med billeder af 54 forskellige legesyge racekatte på en hvid baggrund. Fx Himalayan, Bengal, Persian, American Shorthair, Burmese, Siamese, Norwegian Forest og mange, mange andre.

Puslespillet fra Ridley’s: “The Cat lover’s jigsaw puzzle” er en perfekt julegave til alle katteelskere – en julegave, der hitter.

Racekattene  kommer fra alle dele af verden.

Under hvert billede af disse katte fortælles der lidt om racen, så man også blevet lidt klogere.

Puslespil fra Ridley`s kommer i et fint rundt rør/ tube med målene 30,5 cm x 11,5 cm, og med i spillet ligger der en plakat – en guide til hvordan puslespillet kommer til at se ud, når det er færdigt .

Størrelsen på det færdige puslespil fra Ridley’s er 550mm x 700mm.

Ridley´s Games Room har i den grad gjort sig gældende indenfor klassiske spil af enhver art ,- til fornøjelse for både familien og venner. Kendetegnet for disse spil fra Ridley´s Games Room er deres i unikke design i retro stil.

Det er en frisk stil og med en meget lækker forarbejdning i hvert spil.

Prøv også at se på de øvrige puslespil fra Ridley’s på Ha-pi’s hjemmeside: Whiskey lover’s, Coffe lover’s og det sjove runde puslespil med Inspirational Women.

Puslespil fra Ridley`s – 1000 brikker til katteelskere er en rigtig god julegave og en dejlig fritidsbeskæftigelse på en mørk vinteraften.

Produktdetaljer
Materiale Farvet pap
Producent Ridley´s
Størrelse Højde for rør: 30\,5 cm x 11\,5 cm - Puslespil: 55cm x 70 cm

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Puslespil fra Ridley`s – 1000 brikker til katteelskere

  • Brand: Ridley´s
  • Lagerstatus: 2
  • 199,00 DKK

  • Ekskl. moms: 159,20 DKK