Pynt

Pynt til indpakning er elementer, der bruges til at pynte gaver, når de skal pakkes ind. Der findes mange forskellige typer af pynt til indpakning, lige fra bånd og papir til dekorative elementer som kugler og stjerner.

Pynt til indpakning kan være lavet af mange forskellige materialer, lige fra papir og stof til træ og metal. Der findes også mange forskellige farver og mønstre at vælge imellem, så man kan finde noget, der passer til den occasion, gaven skal gives væk ved, eller til modtagerens personlige smag.

Pynt til indpakning kan bruges på mange forskellige måder, lige fra at binde en sløjfe rundt om gaven til at lægge dekorative elementer ovenpå gaven. Det er en god måde at gøre gaven mere personlig og festlig, og det kan være en hyggelig aktivitet at pakke gaver ind med pynt.

Pynt til indpakning kan købes i mange forskellige butikker, lige fra stationære butikker til online-butikker, og der findes også mange forskellige mærker og prisklasser at vælge imellem. Der findes også mange tutorials og inspiration på internettet til, hvordan man kan pakke gaver ind på kreative og smukke måder.


Organza pose 10 cm x 7 cm

Organza pose 10 cm x 7 cm

Elegant organza pose...Posen er halvgennemsigtig med et råhvidt satinbånd til lu..

3,00 DKK Ekskl. Moms: 2,40 DKK

Pose m. juletræspynt i sølv

Pose m. juletræspynt i sølv

Organzapose med 10 stk. juletræspynt i antik sølv...Posen indeholder:2 stk. hjer..

79,00 DKK Ekskl. Moms: 63,20 DKK

Zink Stjerne til Pynt

Zink Stjerne til Pynt

Små stjerner i zink til at gøre din gave lidt mere festlig...enten som &nbs..

4,00 DKK Ekskl. Moms: 3,20 DKK

Zinkophæng til glas

Zinkophæng til glas

Zinkophæng til franske marmeladeglas. Med dette ophæng kan du forvandle dine mar..

20,00 DKK Ekskl. Moms: 16,00 DKK

Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)